Gratis oriënterend gesprek

Kom gerust ter kennismaking en informatie naar de praktijk. Je bent van harte welkom. Email of bel ons.

Belangrijk: onderstaande informatie is niet van toepassing op de speciale migraine consultdagen, de atlas- en wervelmassage en abhyanga lichaamsmassage. Mocht er tijdens de behandeling toch de hulpvraag zijn om verder te kijken is dit altijd in overleg mogelijk. 

 

Basis intake consult

Tijdens het basis intake consult bij Medic Vedic wordt er een uitgebreide anamnese afgenomen. De kosten zijn €55,00. Dit gesprek duurt anderhalf uur. Lees hier meer over het allereerste consult.

 

Wat te doen voor het basis intake consult

Het gesprek van de intake vindt vroeg in de ochtend plaats. Het is belangrijk dat je vooraf geen ontbijt, koffie en andere stimulerende voeding en dranken nuttigt. Lauw water drinken is het beste. Je mag gerust je ontbijt meenemen.

Neem ook een overzicht van medicatie, supplementen en uitslagen van laboratoriumonderzoek mee.

 

Consult voorstel behandeling inclusief behandelplan en opstart

Na de basis intake maken we een nieuwe afspraak om het voorstel voor behandeling te bespreken en op te starten. Het behandelvoorstel wordt specifiek voor jouw (huidige) natuur op maat gemaakt en bevat één of meerdere behandeldoelen. Denk aan bijvoorbeeld de reiniging van jouw lichaam, vertering verbeteren, voeding- en leefstijl advies, lichaamsbehandeling en darmflora opbouwen. Dit complete behandelplan kost €125,00 inclusief begeleidend gesprek.

  

Afspraak annuleren

Een afspraak annuleren kan kosteloos tot 24 uur voor de geplande afspraak. (Op dit moment worden in verband met COVID-19 afspraken kosteloos verzet).

 

 

Adresgegevens

Medic Vedic
Wilhelminastraat 19
5451 AR Mill
Tel.: 06-15056761
E-mail: info@medicvedic.nl
Website: www.medicvedic.nl

Contact

Klik hier om contact met Medic Vedic op te nemen.