Gratis oriënterend gesprek

Kom gerust ter kennismaking en informatie naar de praktijk. Je bent van harte welkom. Email of bel ons.

 

Basis intake consult

Tijdens het basis intake consult bij Medic Vedic wordt er een uitgebreide anamnese afgenomen. Deze basis intake wordt verdeeld over meestal twee gesprekken van één uur. De kosten zijn €55,00 per uur. Als deze tijd niet voldoende zou zijn, omdat je graag meer tijd wilt besteden aan wat er in jouw leven speelt en gespeeld heeft, kunnen we samen beslissen ons gesprek voort te zetten in een derde gesprek.

 

Wat te doen voor het basis intake consult

Het eerste gesprek van de intake vindt vroeg in de ochtend plaats. Het is belangrijk dat je vooraf geen ontbijt, koffie en andere stimulerende voeding en dranken nuttigt. Lauw water drinken is het beste. Je mag gerust je ontbijt meenemen.

Neem ook een overzicht van medicatie en supplementen mee.

 

Consult voorstel behandeling en opstart

Na de basis intake maken we een nieuwe afspraak om het voorstel voor behandeling te bespreken en op te starten. Het behandelvoorstel wordt specifiek voor jouw natuur op maat gemaakt en bevat één of meerdere methodieken/ behandelvormen. Dit gesprek kost €125,00 inclusief het op maat gemaakte behandelplan. Je ontvangt deze als handvat en is bruikbaar voor jouw leven nu en in de toekomst. 

 

Consult seizoensverandering

Gedurende het jaar bijsturen om bij seizoenverandering minder klachten te hebben en de balans in lichaam en geest te behouden kan door middel van het consult “seizoenverandering”. De kosten hiervoor zijn €75,00. Deze afspraak is mogelijk als er voorafgaand een basis intake consult heeft plaatsgevonden met behandeling. Het is namelijk belangrijk om eerst het lichaam te reinigen.

  

Afspraak annuleren

Een afspraak annuleren kan kosteloos tot 24 uur voor de geplande afspraak.

 

 

Adresgegevens

Medic Vedic
Wilhelminastraat 19
5451 AR Mill
Tel.: 06-15056761
E-mail: marieke@medicvedic.nl
Website: www.medicvedic.nl

Contact

Klik hier om contact met Medic Vedic op te nemen.