Gratis oriënterend gesprek

Kom gerust ter kennismaking en informatie naar mijn winkel en praktijk. Je bent van harte welkom. Emailen en bellen kan natuurlijk ook.

 

Basis intake consult

Tijdens het basis intake consult bij Medic Vedic wordt er een uitgebreide anamnese afgenomen. Deze basis intake wordt verdeeld over twee gesprekken van één uur. De kosten zijn €55,00 per uur. Het is mogelijk de basis intake in één gesprek van twee uur af te spreken.

 

Consult voorstel behandeling en opstart

Na de basis intake maken we een nieuwe afspraak om het voorstel voor behandeling te bespreken en op te starten. Het behandelvoorstel wordt specifiek voor jouw natuur op maat gemaakt en bevat één of meerdere methodieken/ behandelvormen. Dit consult kost €55,00.

 

Consult seizoensverandering

Gedurende het jaar bijsturen om bij seizoenverandering minder klachten te hebben en de balans in lichaam en geest te behouden kan door middel van het consult “seizoenverandering”. De kosten hiervoor zijn €55,00. Deze afspraak is mogelijk als er voorafgaand een basis intake consult heeft plaatsgevonden met behandeling. Het is namelijk belangrijk om eerst het lichaam te reinigen. Na de reiniging worden alle methodieken/ behandelvormen door het lichaam optimaal opgenomen.

 

Wat te doen voor het basis intake consult

Het eerste gesprek van de intake vindt vroeg in de ochtend plaats. Het is belangrijk dat u vooraf geen ontbijt, koffie en andere stimulerende voeding en dranken nuttigt. Lauw water drinken of een thee zonder cafeïne is wel mogelijk. U mag gerust uw ontbijt meenemen.

Neem een overzicht van medicatie en supplementen mee.

 

Afspraak annuleren

Een afspraak annuleren kan kosteloos tot 48 uur voor de geplande afspraak.

Adresgegevens

Medic Vedic
Wilhelminastraat 19
5451 AR Mill
Tel.: 06-15056761
E-mail: marieke@medicvedic.nl
Website: www.medicvedic.nl

Contact

Klik hier om contact met Medic Vedic op te nemen.