Voeding methodiek

De eigenschappen en de smaken in de voeding worden ingezet om balans in lichaam en geest te verkrijgen en te behouden. Heb je een onbalans, gaan we daar eerst mee aan de slag. Vervolgens is het mogelijk om inzicht te krijgen in seizoensveranderingen. Dit zijn perioden in het jaar waarin klachten tot uiting komen of verhoogd worden. Door middel van de handvatten die wij je aanrijken over de eigenschappen en smaken in voeding, is het mogeljik om hier al eerder in het seizoen op in te spelen. Je wordt bewust van wat voeding voor lichaam en geest betekent en deze kennis is overal toepasbaar. Een exclusieve mogelijkheid bij Medic Vedic is koken in de Kookkliniek. Hier leren wij je de voeding op de juiste wijze te gebruiken voor jouw lichaam en geest en de juiste combinaties te maken om bijvoorbeeld maagzuur, buikkrampen, opgeblazen gevoel, diarree, constipatie en intoleranties te verminderen en zelfs weg te nemen. Wat is wel en niet verteerbeer, wat vertraagd de spijsvertering en wat maakt deze te snel. Kortom wat is het effect op jouw lichaam en geest.

Het is mogelijk om individuele kooklessen te nemen of deel te nemen aan de cursussen. Neem gerust contact op bij interesse.

 

Massage methodiek

Dit zijn de verschillende massage methodieken en behandelingen die wij inzetten. Lichaam en geest worden met de juiste oliën en kruiden gevoed.

Abhyanga - lichaamsmassage €75,00

Hoofdmassage €35,00

Gezichtsmassage €65,00

Voetmassage €65,00

Nasya - behandeling van de neus €50,00

Karnapurana - oorbehandeling €65,00

Pindaswedana - voedende massage met buidels €95,00

Hridya/ Kati/ e.a. basti - oliebehandeling gericht op specifieke plek €65,00

 

Ayuryoga methodiek

Ayuryoga zorgt voor bewustwording van lichaam en geest. Dit is regelmatig onderdeel van behandeling. Medic Vedic geeft hierin individuele begeleiding en in groepsverband.

De prijs voor een individuele les is €75,00. Vind je het fijn om met een tweede en/ of derde persoon les te krijgen is de prijs €50,00 per persoon. De docent zorgt ervoor dat de les aangepast wordt aan jouw behoeften en van de andere deelnemers. 

 

Afspraak annuleren

Wil je je consult annuleren, dan kan dat kosteloos tot 24 uur voor de geplande afspraak.

Adresgegevens

Medic Vedic
Wilhelminastraat 19
5451 AR Mill
Tel.: 06-15056761
E-mail: marieke@medicvedic.nl
Website: www.medicvedic.nl

Contact

Klik hier om contact met Medic Vedic op te nemen.