Relatie- en kerstgeschenken met waardering voor de mens en natuur

Vedageschenk Relatiegeschenk en kerstgeschenk

Onze geschenken bevatten een verhaal over de natuur van de mens en omgeving. Veda van Vedageschenk betekent kennis of wetenschap. Er zijn een aantal belangrijke basisbehoeften in het leven waar de mens zich fijner door voelt. Gezonde voeding en leefomgeving, sociale contacten en sociale acceptatie, waardering en financiële middelen. Kennis over deze basisbehoeften en daarmee kennis van het leven, Ayurveda, is een geschenk. Hulp hierbij kan essentieel zijn.

Cliënten van een zorginstelling in Nederland maken onze tapasplank van gerecycled hout, zodat zij hun dagelijkse sociale contacten hebben met een zingevende dagbesteding. Zij groeien zo onder begeleiding van professionals door naar een baan of opleiding die bij ze past. Het deelnemen aan het werkproces verminderd piekeren en vermoeidheid en geeft voldoening en daarmee een verhoogt geluksgevoel.

Ook kun je ervoor kiezen om met onze Vedageschenken financiële steun te bieden aan bijvoorbeeld jonge vrouwen zodat zij hun gezin kunnen onderhouden, de kinderen naar school kunnen voor een betere toekomst en gebruik kunnen maken van de nodige medische zorg.

Wij willen met onze Vedageschenken een gezond leven met voorziening in basisbehoeften bevorderen, voeding onder de aandacht brengen waarbij rekening wordt gehouden met de mens en natuur, projecten en zorginstellingen ondersteunen.

 

Wie wil jij bedanken?

 

Jouw administratief medewerker, bouwvakker, verkoper, designer, ict'er, zorgmedewerker, familielid et cetera. Samen staan jullie sterk. Geef jouw blijk van waardering voor de mens en natuur met het Vedageschenk!

  • Sociale steun in binnen en/of buitenland
  • Healthy Ayurveda Food recept met ingrediënten
  • Gezonde voedingsmiddelen 

Tapasplank handgemaakt

010 2939

Een in Nederland handgemaakte tapasplank. Met de aankoop van deze tapasplank maak je de cliënten van een sociale werkvoorziening heel blij. Prijs € 14,95.

 

Handgemaakte tapasplank met recept en ingrediënten

010 3367

Een gezond en ayurvedisch snackrecept met ingrediënten. De tapasplank maakt het geschenk compleet om deze sesamkokosballetjes in authentieke sfeer op tafel te presenteren. Prijs € 29,95.

 

Twee handgemaakte theedoeken inclusief tapasplank, recept en ingrediënten

010 3410

Twee handgemaakte theedoeken in lichtroze of donkerblauw gemaakt in Bangladesh. Door de aankoop van deze theedoeken krijgen deze vrouwen een eerlijk loon in veilige werkomstandigheden. Met het geld dat ze vedienen kunnen ze hun kinderen naar school laten gaan en gebruik maken van zorg. Compleet met tapasplank, recept en ingrediënten. Prijs € 49,95.

 

Duurzame set bewaardozen inclusief tapasplank, recept en ingrediënten

010 3417

Deze driedelige set duurzame bewaardozen worden in Nederland gemaakt. Deze zijn herbruikbaar en zorgen daarmee voor minder plastic afval in onze natuur. Inclusief tapasplank, recept en ingrediënten. Prijs € 55,95.

 

Theepot en twee mokken bubbel inclusief tapasplank, recept en ingrediënten

010 2938

Deze handgemaakte theepot bubbel small samen met twee mokken zijn gemaakt in Thailand. Deze vrouwen krijgen door het maken van deze producten een eerlijk inkomen voor hun gezin. Deze set wordt geleverd met tapasplank, recept en ingrediënten. Prijs € 65,95.

  

Gevlochten bucket small met recept en ingrediënten

010 2961

Handgevlochten bucket small met hengsel(vooraan in de foto) gemaakt door vrouwen in Indonesië. Deze vrouwen mogen zowel thuis of in de werkplaats werken. Zo kiezen ze wat het beste bij hun gezinsleven past. De mand is gevuld met het ayurvedisch recept en de ingrediënten om de snack te maken. Prijs € 64,95. 

Geschenkpakket gevlochten bucket large

Een rijkelijk gevulde handgemaakte bucket large met hengsel(achteraan in de foto). Voedingsmiddelen in overleg samen te stellen. Wij adviseren je graag.

 

Lotuskruk small met recept en ingrediënten

010 2983

De lotuskruk(vooraan in de foto) heeft een zitting met een handgemaakte mangohouten deksel en daarin een gegraveerde lotusbloem. De metalen omlijsting van de kruk is gemaakt in de vorm van lotusbladeren. Deze lotuskrukken worden gemaakt in India en de in Mill opgegroeide designer Jouelle Cuppen heeft ze ontworpen. Deze lotus is gevuld met het ayurvedisch recept en bijbehorende voedingsmiddelen. Prijs € 79,95.

 Geschenkpakket lotuskruk large

Een op maat samengesteld voedingspakket in deze prachtige handgemaakte lotuskruk van mangohout en metaal(achteraan in de foto). Neem gerust contact met ons op om je wensen te bespreken. 

 

Kleinere en grotere geschenken of ander maatwerk design met voedingsmiddelen mogelijk! 

Neem contact met ons op voor informatie of vraag een offerte aan. We helpen je graag verder met jouw wensen. 

 

 

 

Adresgegevens

Medic Vedic
Wilhelminastraat 19
5451 AR Mill
Tel.: 06-15056761
E-mail: info@medicvedic.nl
Website: www.medicvedic.nl

Contact

Klik hier om contact met Medic Vedic op te nemen.